آبشار شکرآب

این آبشار در نزدیکی روستای آهار از توابع بخش رودبار قصران شهرستان شمیرانات در میان دره‌ای سرسبز و دیدنی واقع شده است. فاصله آبشار شکراب تا میدان تجریش تهران در حدود ۴۶ کیلومترست. وجود رودخانه زلال، کوه های مرتفع، درختان سبز و راه نسبتا هموار آن، این نقطه را به منطقه‌ای پر بازدید مبدل کرده است.
شکرآب باغستانی است ییلاقی و باصفا در غرب دره آهار که چند قنات و چشمه آب از جمله چشمه برفی شکرآب بر زیبایی های آن افزوده است. روستای شکرآب و مسیرهای غربی آن که منتهی به شهرستانک است محلی برای سیاحت و شکار شاهان قاجار نیز بوده است. آبشار پرآب این روستا یکی از زیباترین مناظر طبیعی آن است. همچنان آبشاری فصلی و بسیار زیبا، موسوم به آبشار چهل پله در دامنه های کوه قلعه دختر آهار گزارش شده که شامل مجموعه ای از آبشارهای زیبا است.

راه رسیدن به آبشار شکرآب :

مسیر دسترسی به این آبشار از طریق جاده لشگرک به دوراهی لواسان و فشم می‌باشد. روستای شکرآب در فاصله ۱۳ کیلومتری فشم قرار دارد. ۴کیلومتر مانده به فشم یک دوراهی قراردارد که مسیر سمت چپ به اوشان، باغ گل، ایگل، آهار و شکرآب منتهی می شود. بعد از فشم به سمت اوشان، روستای آهار واقع است. از این نقطه به بعد حدود دو ساعت پیاده روی نیاز است.
بعد از روستای آهار منطقه ییلاقی شکرآب قرار دارد. در میانه راه باغ‌های فراوان گیلاس و آلبالو دیده می‌شوند. مسیر آهار به آبشار شکرآب یکی از مسیرهای دیدنی و جذاب تهران است که با داشتن طبیعتی زیبا پذیرای میهمانان و گردشگران فراوانی است.

امامزاده سید طاهر شکرآب :

در مسیر آبشار امامزاده ای واقع است که مدفن امامزاده سید زاهد و سید طاهر می باشد. آبشار شکرآب آهار به فاصله ۱۰ دقیقه ای از امامزاده سید طاهر شکرآب قرار گرفته است.
از روستا تا امامزاده راه مال رو مشخصی وجود دارد که در دو راهی ها، راهنمایی هایی شده است. بنای امامزاده مربوط به زمان قاجاریه می باشد و مدفن امامزاده سید زاهد و سید طاهر می باشد.

توضیحات تکمیلی :

بهترین فصل بازدید از این روستا بهارست که دلیل آن وجود شکوفه های گیلاس می باشد. همچنین فصل پاییز این منطقه بدلیل وجود برگهای رنگارنگ و درختان زیبا بسیار دیدنیست.
در قهوه خانه جنب امامزاده میتوانید از دیزی یا سایر غذاهای موجود لذت برید.