معبد ابو سمبل,معبد ابو سنبل,ابو سمبل,ابو سنبل,معبد ابوسمبل,معبد ابوسنبل,معبد ابوسمبل من الداخل,ابوسمبل,رامسس دوم,ابوسنبل,ابو سمبل مصر,معبد ابوسمبل مصر,جابجایی معبد ابوسمبل,معبد ابوسمبل کجاست,آدرس معبد ابوسمبل,معبد ابو سمبل نقل,فرعون مصر
ابو سمبل یا معبد ابوسمبل بنایی است که توسط رامسس دوم در ۱۲۱۳ – ۱۲۷۹ قبل از میلاد ساخته شده است. این معبد در سال ۱۸۱۷ میلادی توسط جیوانی باتیستا بلزونی کشف شده و از زیر خاک بیرون آورده شد. معبد ابوسمبل در فهرست میراث جهانی یونسکو به ثبت رسیده است.
آدرس معبد ابوسمبل – معبد ابوسمبل کجاست – فاصله قاهره تا معبد ابوسمبل :
معبد ابوسنبل در روستای نوبه در استان اسوان و جنوب کشور مصر واقع شده است.
فاصله معبد ابوسمبل مصر تا شهر قاهره پایتخت مصر از طریق مسیر زمینی در حدود ۱۱۴۰کیلومتر است.
فاصله زمانی سفر هوایی از شهر قاهره تا معبد ابوسمبل در استان اسوان مصر در حدود ۲ ساعت و ۴۰ دقیقه می باشد.
ورودی معبد ابوسنبل – مجسمه های معبد ابوسمبل مصر :
چهار مجسمه عظیم به ارتفاع ۲۰ متر در دو طرف ورودی معبد ابوسمبل وجود دارد. معبد ابوسمبل به سمت مشرق بوده و Re-Horakhty یکی از خدایان خورشید دربالای فرورفتگی سر در ورودی قرار دارد.
معماری پیچیده و شگفت انگیز معبد ابوسمبل مصر :
یکی از نکات جالب توجه در معماری معبد ابوسنبل نحوه قرارگیری و جهت معبد است که موجب می شود دو بار در سال در ۲۲ فوریه و ۲۲ اکتبر، پرتوهای خورشید دقیقا به درونی ترین مکان مقدس معبد تابیده و مجسمه های چهارخدای نشسته در آن را کاملا درخشان و روشن نماید. برای ساخت معبد ابو سنبل مصر بیش از ۵۰۰۰۰ هزار سنگ تراش بصورت شبانه روزی تلاش کرده بودند.
خدایان معبد ابوسمبل – خدایگان معبد ابو سنبل :
Amun-Re
Path
Ramesses II
Re-Horakhty
جابجایی معبد ابو سمبل – شاهکار مهندسی عصر حاضر – معبد ابو سمبل نقل :
همانگونه که ساخت معبد ابو سمبل شگفتانگیز است، جابجایی و انتقال این بنای عظیم انسان را بهتزده میکند.
در سال ۱۹۶۰ میلادی دولت مصر برای تولید برق و کنترل آب کشاورزی شروع به ساخت بزرگترین سد مصر در منطقه اسوان کرد. باستان شناسان اعتقاد داشتند که با آبگیری سد اسوان معبد ابوسمبل به زیر آب خواهد رفت.
فشارهای بین المللی به دولت مصر و تلاش یونسکو باعث پیشنهاد طرح انتقال معبد ابوسمبل شد. یک تیم آلمانی مسئول انتقال این شاهکار باستانی به جایی دیگر شدند.
مهندسین آلمانی درابتدا محلی را که از نظر شرایط و موقعیت جغرافیایی با محیط اولیه همخوانی داشت انتخاب کرده و سپس با اره های الکتریکی کوه مرتفع را به قطعات ۳ تا ۵ تنی تقسیم کردند و آنرا به مکان جدید انتقال دادند. جدا کردن کتیبهها و هیروگلیفها یک کار طاقت فرسا بود. اما این کار عظیم با دقت انجام گرفت.
رامسس دوم – رامسس کبیر – فرعون مصر :
رامسس دوم یا رامسس کبیر (پادشاهی در ۱۲۷۹–۱۲۱۳ پیش از میلاد) فرعون مصر باستان از دودمان نوزدهم پادشاهان آن سرزمین بود. بسیاری او را نیرومندترین فرعون تاریخ مصر باستان میدانند.
رامسس در آغاز دهه سوم زندگی به پادشاهی رسید. او ۶۶ سال و دو ماه پادشاهی نمود و قریب به نود و شش سال زیست. او موثرترین فرعون در پاک کردن دورهٔ آمارنا از تاریخ مصرست. او پایتخت را از شهر تبس به رآمسس برد. رامسس دوم سومین فرعون از دودمان نوزدهم بود. وی در جنگ با امپراتوری هیتی توانست بر سرزمینهای خاوری مدیترانه دست یابد.
برخی او را فرعون هم دوره موسی و سفر خروج او میدانند. او دارای ۴۴–۵۶ پسر و ۴۰–۴۴ دختر بود.